Ute ritt

Tänkte bara blogga lite kort innan jag ska gå och lägga mig.
Idag red jag ut på Tussan med Anna som gick bredvid mig. När jag kom tillbaka till stallet var angelica (min ridlärare ) i padocken och red Jack. Ni på Krs vet nog vem Jack är. För er som inte vet så brukar han vara tomtes (angelicas ) häst på jul festen, en stor svart friser häst är han.
Nä nu tror jag snart att jag faktiskt ska gå och lägga mig.


Hundläger

I helgen fick jag reda på att jag och Alma kom med på ett hundläger i sommar. Det är ett läger uppe i stockholm för ungdommar.
Tränarna är inga mindre än Emma Nicklasson, Annica Andersson, Cindy Pettersson och Mia Sandberg.
På lägret kommer vi att öva åt agility, konstgryt, fotografering och juniorhandling.
Så det är bara att önska oss lycka till!






Död blogg

Förlåt för att det har varit lite dött här på bloggen.
I helgen har jag varit på tjej kväll och kollat på melodifestivalen mycket mer har inte hänt. Nu är jag ute hos Tussan och ska snart ta in henne och borsta. När jag är klar hos Tussan ska jag till Krs och rida.


Två flugor i en smäll

Nu är jag hemma efter två ridpass. Först red jag i tränings gruppen där jag fick Lady. Vi red ute på ängen och Lady var PIGG! Det gick väl varken bra eller dåligt, det var mer ett kul ridpass. Sedan var jag med i hoppspeciallen med Nelson. Gick super själva hoppningen tyckte jag. Film kommer!


Sjukling

Nu sitter jag på bussen på väg hem från Tussan. Har inte varit i skolan idag för jag mådde inte så bra igår kväll. Eftersom jag mådde någorlunda bra när jag vaknade så bestämde jag mig för att åka till Tussan ändå. Till henne får jag åka även om man är lite sjuk.


Sitter och solar

Som rubriken säger sitter vi och solar.
Igår på kvällen hände det ganska mycket kan man ju säga. Idag har vi paddlat kanot och trampbåt. Nu har vi ätit lunch och snart ska vi spela volleyboll på stranden.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3002605/images/2012/pic_203496109.jpg" class="image">


Min dröm resa

min dröm resa är till Australien eller new york.

Australien






New york





Ramsvik

Nu sitter vi här på bryggan och pratar. Två stycken ska bada fast det är as kallt i vattnet!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3002605/images/2012/pic_203332538.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3002605/images/2012/pic_203332548.jpg" class="image">


Barka #2

Har inte hunnit redigera bilderna men ni får klara er.











- här tvärr stannar hon för att det lyser in sol, haha så söt





Fler bilder kommer

klassresa


Idag har jag som sagt varit på dop. Dopet hull på i ungefär en halv timme lite så där lagom långt tycker jag. Kameran följde såklrt med så bilder kommer upp någon dag men än så länge har jag inet hunnit lägga över de på datan.
Imorgon åker jag till smögen på klassresa, skoj kommer det bli men nervös är jag. Jag har precis packat klartmen det var lite svårt att få ner allt. Undra hur det kommer att gå på hemvägen?
Men allt går ner bara men vill tillräckligt mycket och väger tillräckligt mycket ;)
Kammeran kommer såklart följa med! Ska fixa lite tidsinställda med i fall jag inte har möjlighet att blogga där. Jag kommer hem på tisdag igen så jag är inte borta så länge iaf.





Hit ska vi åka

Lite uppdatering om dagen

Idag var det ridning i tränings gruppen. Jag fick rida Radza, en ny häst. Han var helt underbar att rida. Lite långsam och slö och det tog ganska lång rid innan det blev galopp, haha. Men i slutet efter galopperna blev han riktig bra!
Nät jag kom hem gick jag ut och sprang. Inte det bästa att göra efter ett svettigt rid pass och jag var ganska trött när jag sprang men rolig var det. Kunde inte låta bli när det var så fint väder.
Imorgon är det dop för min kusins barn så vi får se hur uppdateringen blir.


Bild till Malou

En bild till Malou när deddan ligger ner i hagen. Inte direkt någon speciell bild men hon ville att jag skulle lägga upp den, rolig som hon är.




förslag?

Jag har gjort en tröja till Alma i syslöjden och min lärare vill att jag ska ta med ett foto på Alma i den.
Den är en aning liten för henne så jag har försökt ta bilder där den inte ser så liten ut. Men jag vet inte vilken bild jag ska välja.

Vilken tycker ni?

1.


2.


3.


4.




På väg till Tussan

Nu är jag på väg till Tussan i detta regniga väder. Jag tänkte egentligen var där ute vid 10 tiden men så vaknade jag inte förrän vid 12 och sen packade jag min väska till klassresan. Men nu är jag i alla fall på väg ut till Tussan.


Lång dag

Jag kom inte hem förrän nu.
Rida Tussan gick inte så där jätte bra men det gick bättre mot slutet.
Hundkursen gick riktigt bra och Alma lyssnade. Vi gick två tävlings banor och så stog ledarna som dommare och efter fick vi både possessiv och negativ kritik. Jag gick mad Alma lös och hon var super duktig!


Bland de första ...

... bilderna jag la upp på bloggen.







Barka #1

Oredigerade och suddiga bilder!












I'm back

hej allihopa!

Uppdateringen har som sagt varit dålig på sistonde men skolan går före. I lördags var jag i stan och sedan var det tjej kväll. Igårpluggade jag inför provet idag och idag har jag varit ute och sprungit.
Imorgon ska jag rida tussan och efter det är det hundkursen!







Stan med conne

Mer uppdatering kommer.


Hagbilder 6/5



















Tussan 10/5

Sitter och pratar med rebecca i telefonen just nu. Fast nu la vi på.
Idag var Anna med igen när jag red tussan och höll en lektion för mig. Innan vi red förklarade hon lite om hur hästen ska gå, som en båge och jobba med ryggen istället för att gå som en häng matta. För Tussan jobbar inte bara för att hon kröker på nacken utan hon måste komma inunder sig med bakbenen.
Det gick jätte bra idag och fick lära mig lite knep och så.

Anna är med nu i när jag rider för att både hjälpa mig hur man rider Tussan på ett vanligt tränsbett och för att lära mig mer. Jag ska rida Tussan med tränsbett eftersom man måste ha det när man tävlar derssyr. Hon har inte ett tränsbett i vanliga fall för när man tar i tyglarna kommer bettet på hennes tänder och det gör ont på henne. Som tur har jag ju Anna som hjälper mig !




  


Hos Tussan

Nu är jag hos Tussan i det regniga vädret.
Uppdateringen är dålig men skolan går före bloggen, tyvärr. Har prov imorgon och på måndag och några stora inlämningar som jag är sen med.


Boxning

Idag har jag varit i skolan som vanligt och ikväll ska jag jobba på stallet.
På idrotten hade vi boxning, riktigt kul var det. Speciellt de sista övningarna som var lite jobbigare.


Mycket i skolan

Nu är jag hos Tussan. Mer bloggning kommer idag om jag hinner annars imorgon. Har ganska mycket i skolan nu så därför har uppdateringen varit så dålig.


jobbat på Krs


Idag har jag jobbat på Krs med Rebecca därför har det inte varot någon uppdatering förren nu. Till stallet tog jag med mig kammeran så bilder kommer.
Nu ska jag ut och gå med Conne.


Ute på promenad med Alma

Min hund är inte som alla andra, hon bär sitt koppel själv.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3002605/images/2012/pic_201345691.jpg" class="image">


Oturs dag

Som rubriken säger är detta verkligen en oturs dag.
Jag har hittat en skolavslutnings kläning på nelly som jag verkligen gillar men den har varit slut såld i en månad. Men idag fick dom in den igen och när jag ungefär 3 timmar senare skulle gå in och beställa den igen var den slut. Så typiskt, och dom hinner säkert inte få in den igen innan skolavslutningen. 
Sen så satte jag mig vid datan och tänkte göra en foto bok om Hastings resan, ett bra sätt att spara bilderna på och så kan man kolla på den senare. När jag hade suttigt med den i lite över två timmar och gjort 14 sidor hänger sig photo shop och inget sparas! Damp vad sur jag blev jag hade verkligen jobbat med den, sktivit text och datum till  och var nästan klar och sen bara nuff!

Kände att jag behövde skriva det innan jag ska göra om hela jäkla fotoboken och det västa är att jag inte kommer ihåg vilke bilder jag hade och så.
Ska nog gå ut och med Alma först.


image description 

Tre lite failade bilder








redigerar bilder

Redigerar bilder nu så sen kommer det upp en bildbomb!


Barka #2
























Bilderna är tagna av Malin.

Tack malin för de fina bilderna !

Hoppning på Barka

Idag på tränings gruppen fick jag Barka och vi hoppade! Vi hoppade på serpentinbågarna, ett hinder vi A, ett vi X och ett vid C.
Det gick inte så där jätte bra men sista rundan tyckte jag blev bra!


Promenad

Nu tar jag en promenad med Alma och köper sychor.


Tömköra

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Efter skolan åkte jag till Tussan. Vid halv fem kom Anna (tussans ägare) så skulle hon visa mig hur man tömkör och selar och så. Det var jätte kul att att tömköra! Tussan gjorde till och med öppna men jag hade Anna bredvid hela tiden som sa vad jag skulle göra.
Efter Tussan åkte jag hem och pluggade.
Idag ska är det hoppning i tränings gruppen och jag hoppas på att jag får Barka eller Jupiter.


Vinnare

Jag hade en tävling för ett tag sen men vinnaren har inte kommit upp en. Men vinnaren är Mikaela som bloggar på http://www.nattstad.se/mikaelabodving.

Barka #1























Alla bilderna är tagna av Malin.


En bild från pogramridningen



-fotograf pappa

vår foton på Alma

Var ju ute förut och tog lite vårbilder på Alma som kommer att komma upp i omgångar.
Ikväll ska jag jobba som vanligt.








- smakprov


Fotar Alma

Som rubriken säger är jag ute och fotar Alma. Man får ju passa på när det är så fint väder!


Pogramridning


Idag var det pogramridning för min del. Red Lb:1 på Barka.
Först när jag tog ner henne till padocken för att rida fram var hon väldigt nervös. Hon steppade och gnäggade och håll på så jag lede runt henne ett tag så till slut lugnade hon ner sig lite. När jag hade suttigt upp sa Carina åt mig att jogga fram henne med en gång så hon skulle jobba lite och få annat att tänka på. När jag hade ridigt henne ett tag blev hon helt underbar att rida! Tyvärr släppte det inne på bannan... Hon var ju ensam inne i ridhuset och blev stressad och nervös. Ett utav hönen kunde vi inte ens gå förbi för att solen lysste in och det var ju jätte läskigt. Så inne på bannan gick det shit! 
Jag blev inte direkt nöjd med protokollet men jag blev nöjd med kommentarerna som dommaren skrev. I slutet skrev hon till och med "Finns förutsättningar att det här kan bli riktigt bra!!" 

Malin och pappa var på plats och fotade så bilder kommer.  



en av bilderna Malin (http://ponniecheyen.blogg.se/) har fotat

RSS 2.0