Rid lektion

Godmorgon, eller godlunch kanske man ska säga? Idag ska jag rida lektion på Tussan så nu är jag riktigt nervös. Jag sitter på bussen på väg till Tussan nu. Jag vet inte om ni har märkt det men på senaste har jag nästan bara mobil bloggat. Vårar internet på datorn funkar inte nu när vi gör i ordning mitt rum så det är därför det är så mycket mobil bloggning. .


New york skyliner

Idag var jag i stan igen och idag fick jag ned mig lite hem också. Köpte inte sådär jätte mycket men jag köpte ett par jeans, en tröja och en present. När jag kom hem hjälpte jag pappa att sätta upp min tapet. .


Hundlägret 21/7

På förmiddagen fick vi lära oss om junior handling och utställning. Jag har aldrig ställt ut innan så det var mycket att lära sig men det var kul. På eftermiddagen hade vi fotografering. Eftersom vi hade lärt oss att ställa ut på förmiddagen fick vi fortsätta på det temat. Så vi fick foto fotografera varandra när vi ställde ut hundrana. Därför alla bilder på Jazz och hennes hund. -


Stan

Idag var jag i stan som sagt. Jag var där med min franska kompis vilket var kul att få träffa henne igen. Hon kommer hit till Sverige två gånger per år, en gång på sommaren och en gång på vintern. Imorgon ska jag in till stan igen fast då med en annan kompis.


Vart tog solen vägen?

Ja, vart tog solen vägen? Jag ville ju ha sol inte regn. Igår satt jag som säkert många av er andra framför tvn och kollade på os. Det var roligt att Rolf bar flaggan igår. Det gjorde oss ryttare lite extra stolta ;) Idag på förmiddagen var vi iväg och köpte vit färg till mitt rum som vi håller på att göra i ordning. Nu på kvällen målade vi talet i och en vägg. Så nu har jag färg över hela mig känns det som. Imorgon ska jag till stan och träffa min kompis.


Liseberg

Hej! Vad ska ni göra idag i solen? Själv sitter jag på bussen med Embla på väg till Liseberg. Igår var jag hos Tussan. När jag red henne jobbade jag på att över böja henne, det blev riktigt bra i mellan åt och ganska dåligt där i mellan.


Hundlägret Fredag 20/7

Fredag: På förmiddagen fick vi testa på Agillity, rallylydnad, freestyle och gryt. Tyvärr var Alma lite stor för grytet eftersom det är till för små hundar så vi fick nöja oss med att se när de små hundarna gjorde det. Jag tyckte att förmiddagen gick bra och att Alma var duktig.
På eftermiddagen tror jag att vi hade "Konsten att trimma" för Cindy. Det var väldigt svårt att klippa tyckte jag så Alma ser lite rolig ut nu kan man ju säga. Men jag har faktiskt fått komentaren av två olika när jag har varit ute och gått med Alma att de tyckte att hon var väldigt fint klippt.
Dagen idag  var rolig och bra.
 
 

Nordön

Igår kväll åkte jag hem till Mikaela där jag och clara sov över. Vi fick en lite konstig ide att vi skulle sova ute på balkongen så det gjorde vi. Mysigt men kallt var det.
På morgonen gick vi upp, åt frukost och så. Sedan gick jag hem för att följa med Cornelia ut till havet. Efter en stund när vi hade kollat i lite kataloger om språkresor kom även Clara och Mikaela ut till havet. Sen badade vi ( årets första dopp, gött att ha det avklarat) och solade och vi fyra tiden åkte vi hem igen.
 
Saknar mina crocs :(

Hundlägret Torsad 19/7

Torsdag: Jag vaknade vid halv åtta och gick upp ganska snabbt för att packa det sista, äta, fixa mig och sen sätta mig i bilen. Vid nio åkte vi hemifrån och vi var framme i Vilast strax innan tre. När vi kom dit lämnade jag Alma i stugan jag skulle sova i och sedan fikade vi alla tillsammans.
Efter det gick vi tillbaka till stugorna för att fixa och så och sedan var det dax för tipspromenad. Frågorna handlade och terrier och jag fick fyra utav tio rätt...
Sedan fick vi veta resultaten och efter det åt vi middag.
Stugan jag kom i var nog den bästa, vi skrattade hela nätterna ;)
 

24/7 -12

Nu är jag hos Tussan. Idag ska jag inte göra så mycket mer än att städa och kolla lite på språkresor. Senare ikväll kommer det upp ett inlägg om hundlägret.


Jazz med hunden Bella #2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jazz med hunden Bella #1

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggar jag läser

 
De flesta brukar följa väldigt många stora bloggar. Jag tycker nästan bara att det är kul att följa mina kompisars bloggar. Men för utom deras bloggar brukar jag läsa de här
 

- Fantasias.blogg.se
 
- carlssonpataket.se

Chris Brown - Don't Wake Me Up

m

Malou och Deddan

Jag fotade malou och deddan för ett tag sedan när hon red i padocken. Har inte brytt mig om att lägga upp bilderna här på bloggen men tänkte att ni skulle få se några.
 
 
 
 
 
 
 

Panetoz - Dansa Pausa

 

Ovissade bilder

Jag och Blacky från en dressyrträning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

mm

På väg!

Hej! Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag var på begravning och kände att jag ändå inte hade något viktigt att skriva om. Gothia discot var jätte kul, synd att jag inte kan gå någon mer dag. Fast och andra sidan räcker det bra med en dag. Nu sitter jag i bilen på väg till hundlägret. Vi åkte vid halv nio och tror att vi kommer vid halv tre. Finns det internet kommer jag att blogga men annars har jag fixat två tidsinställda för varje dag.


Morgon ridning

Nu är jag på till Tussan för att rida. Tänkte att det är lika bra att var tidig eftersom jag ska på Gothia discot sen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med Tussan idag, kanske rida lite vägar och göra lite lösgörande rörelser.


Fixar

Nu sitter jag här och fixar tidsinstälda inlägg för när jag är borta. Har ingen insperation alls  så de flesta inläggen är nog med musik eller bilder.
 

16/7 -12

Hej igen !

I fredags åkte vi iväg på "semester", vi åkte med några vänner till familjen till deras sommar stuga utanför Borås. Jag tänkte att jag skulle blogga när jag kom fram eftersom vi åkte tidigt på morgonen men så klart hade jag inget internet. Jag kom hem igen igår kväll. 
Idag har vivarit iväg och köpt lite saker till hundlägret på torsdag. För er som inte vet ska jag iväg på hundläger uppe i stockholm på torsdag. 
 
 

Ute låst

Som rubriken säger är jag ute låst. Hoppas att någon snart kommer hem så jag inte behöver sitta här hela dagen. Idag gick jag upp tidigt för att ställa mig i kön till Justin bieber biljetterna i Oslo och vet ni vad? Jag fick tag i tre sitt platser nära senen så nu är jag glad! Efter det åkte jag till stallet och red Tussan.


Marräng 10/7

 
 
 
 
 
 

Lektion på Tussan

Idag ska jag ju som sagt rida lektion på Tussan. Kan inte säga att jag känner mig så jätte taggad. Jag är trött nervös och har ont i huvudet. Men nu måste jag ta in Tussan.


Jag och Tussan

 
 
Här om dagen fotade Malou några jätte fina kort på mig och Tussan.
Malous blogg hittar nu HÄR. Tycker verkligen ni borde kolla in på den plus att hon har en jätte söt häst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack så jätte mycket för bilderna Malou!
 
 

Bio!

Idag ska jag på bio med en kompis som jag inte har träffat på länge. Det kommer bli kul att få träffa henne igen. Vi ska se spindelmannen och jag har aldrig sett några utav de filmerna men hoppas att det blir kul.


8/7 -12

Idag har jag och mamma varit iväg och klippt Alma så att hon ska vara fin till lägret!
På onsdag ska jag och Tussan rida våran första lektion tillsammans för Angelica. Det kommer nog bli kul men nu vet jag inte om jag vågar.


Söt hund

En sak som Alma gör väldigt ofta är att slicka sig runt munnen. Jag tycker det är så gulligt så jag tänkte lägga upp några bilder på det. ( bilderna är inte redigerade )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bara några få bilder av alla de jag har!

Stop i kärna

Nu är jag på tempo i kärna och väntar på att någon ska komma och hämta mig och min kompis eftersom hennes moppe inte vill starta... Men nu treor jag att någon snart kommer.


Arg, ledsen och sur

Jag och mina kompisar fick inga biljetter till justin biebers konsert så nu är jag jätte arg. Hoppas vi hittar några billiga biljetter vi kan köpa på blocket eller nåt.
Snart ska jag ta bussen til min kompis så då blir jag kanske lite gladare.

Ska ni gå på justin biebers konsert?


vad har hänt?


Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Tänkte berätta lite snabt vad jag har gjort under de här dagarna.
I måndags var jag och några kompisar på liseberg. Efter det åkte vi hem till en av mina kompisar och sov över i en husvagn. Lite läskit tyckte jag att det skulle bli att sova i en husvagn men vi la oss inte förren det var ganska ljust ute så då var det inte så läskit.
På tisdagen var jag hos tussan och red henne och sedan åkte jag och tränade med Cornelia.
Idag ska jag bara fixa här hemma. Jag ska städa mitt rum, träna med alma och lite smått och gott.


Redan först juli


Tiden går så fort, nu är det redan första juli och snart är sommar lovet slut. Eller slut är det väl inte snart det är mer än halva kvar men jag tycker att det känns som om vi fick sommar lov igår.
Idag har jag jobbat på Krs tillsammans med Rebecca och det var en hel del skratt kan jag säga, haha.Imorgon ska jag och några kompisar till liseberg så det kommer att bli riktigt kul.


RSS 2.0