För mycket att göra

Godmorgon

Vad tycker ni om uppdateringen? En stor tumme ner tycker jag.
Jag har haft så mycket med skolan nu och jag vet inte vad jag ska skriva om, några förslag?
Nu sitter jag på centralstationen och väntar på en kompis så ska vi försöka hitta till där vi ska ha idrotten.
Idag efter skolan åker jag till Tussan för att rida lektion på henne om vädret tillåter det.

Bild från igår när jag och Mikaela hade varit på starbucks.


Fredag

Godmorgon!

Nu sitter jag på stationen. Tänkte inte gå till skolan riktigt än, då kommer jag så himla tidigt.
Idag efter skolan är det ridning i tränings gruppen. Det ska bli kul.
Igår var jag hos Tussan och red henne. Det gick väldigt bra i mellan åt tyckte jag. Det blåste och regnade mycket men vi lyckade klara oss från regnet.

.


Oj då

Vet ni vad jag märkte idag? Att jag inte har bloggat. Jag var helt säker på att jag bloggade både idag och igår.
I tisdags så red jag Tussan. Hon fick massage i måndags så jag fick hålla mig till skritt i tisdags. Nu när jag ändå bara skulle skritta passade jag på att rida utan stigbyglar. Ridpasset gick sådär tyckte varken det gick bra eller dåligt liksom.
Idag fyllde min storebror 19 år så vi har firat honom.
I skolan fick vi matte läxa första riktiga skoldagen. Som skulle vara inne dagen efter (idag). På läxan handlade det om saker som jag knappt sätt tidigare, så det tog lång tid att göra klart den. Som tur va hjälpte min pappa mig. Idag fick vi ny matte läxa som ska vara inne imorgon, hur ska det hör gå?

.


Otursdag?

Godmorgon!
Dagen idag har inte börjat särskilt bra, det börjar med att jag går in och kollar på västtrafik appen för att kolla så att tåget är i tid och så men så klart är det över en halv timme sent. Och jag ich en klass kompis skulle åka drev och efter det stressa till en spårvagn och från den skynda oss till en färja eftersom vi ska på "utflykt" idag. Eftersom tåget är så försenad fick jag bara ta min väska och gå hemifrån (har säkert glömt massa saker) till en buss. Med denna bussen jag sitter på nu kommer jag hinna med spårvagnen men min kompis som åker från Stenungsund kommer två minuter sent. Så jag får vänta på henne ändå tänkte jag så vi kommer att missa färjan med 2 min bara så det är bara att hoppas på att den inte kommer i tid.
Hoppas resten utav dagen blir bättre.
Igår var jag iaf på rix fm festivalen med några kompisar och efter det gick vi till ett café, mysigt

.


Rix fm

Godmorgon bloggen!

Det var varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna.
I fredags var det skola igen. Vi fick testa på lite olika lektioner och så. Det var en rolig skoldag där jag träffade flera nya vänner.
Efter skolan hade jag lektion på Tussan. Det gick bra! Vi fortsatte att jobba med formen och att hon skulle vara lugn. Gjorde även några skänkelvikningar.
igår red jag men första lektion på Krs denna terminen. Jag fick lester. Tyckte det gick bra för att nästan aldrig ha suttit på hästen. Det var ett tag sedan jag red en lat häst!
Idag ska jag träffa min kompis från Frankrike så ska vi äta frukost i Haga, mums. Sedan ikväll ska jag och några kompisar på rix fm festivalen. Är det någon jag kommer att möta där ?

.


Stressig dag

Nu sitter jag på bussen på väg hem efter andra skoldagen. Dagen började med att tåget nästan var tjugo minuter sent vilket gjorde att jag kom för sent. Men jag kom ungefär bara fem minuter sent och då hade vi inte haft "upprop" än. Idag hade vi lite tävlingar, min grupp kom nog bland dom sista, haha.
Nu ska jag till Tussan för att rida henne och så och efter det ska jag och en kompis på körkorts kurs. Så det kommer bli lite stressigt för att jag ska hinna.

.


Första skoldagen av klarad

Nu sitter jag på bussen på väg hem efter första skoldagen. När jag först kom dit visste jag inte vilken dörr det var jag skulle gå in i, men set stod ungefär tjugo stycken och pratade med varandra utanför en utav dörrarna. Så alltså kände nästan alla någon så jag bestämde mig för att gå fram till några såg snälla ut och frågade om det var kitas natur och det var det. Så jag pratade lite med dom och dom verkade schysta men jag kom inte samma klass som dom.
Aja nu är jag iaf taggad för imorgon!

De som står på lappen är vad vi ska göra torsdag och fredag.
.


School

Idag är det första dagen i skolan då. Nu sitter jag på tåg stationen och väntar på tåget som såklart är försenat. Nu är jag jätte nervös, jag vill inte börja men det ska bli kul att få träffa nya vänner.
Jag vet inte var mitt gymnasie ligger så jag har gps på mobilen och hoppas att den kommer visa rätt väg!

.


en snabb tur till Kungälv

 
Jag ska snart fixa mina naglar så dom är fina till skolstarten imorgon, men såklart hittar jag inte rätt nagelack dumt.
Idag på förmiddagen cyklade jag och conne in till kungälv och köpte lite skaer. Jag köpte en maskara eftersom jag tappat bort min bästa, två nagelack och en banbau. När vi cyklade hem stannade vi och köpte glass. En riktigt mysig dag!
Sen ikväll ska jag ner till friskis och träna med conne, kul!
 

Gullholmen #1

Lite bilder som jag tog undertiden som vi väntade på färjan till Gullholmen.
 
 
 
 
 
 

Barka

 
Jag saknar verkligen Barka, kommer bli jätte kul att få träffa henne igen!
 
 

Cupe cakes

Nu har jag nyss köpt syshor och min komois har nyss åkt hem. När hon var här bakade vi cupe cakes. Dom blev inte sådär jätte fina men jag tror dom blev goda, har inte smakat än.
Idag öppnar ridskolan igen, jippie, och jag ska dit och jobba. Hade varit roligare om jag skulle dit för att rida men det ska ändå bli kul att få se hästarna och allt folk igen!
 
En bild från senatse gången jag var på krs

Handboll

Nu sitter jag här och kollar på handbollen, Sverige mot Frankrike. Hoppas vi vinner! Är lite tveksam men så ska man inte tänka.

.


Hemfärd

Hej hej!

Nu är vi tillbaka på fast land igen. Jag och Rebecca sitter på våra väskor och väntar på att mamma och pappa ska komma med bilen.
Känns lite tråkigt att åka hem nu men ändå är det skönt på ett sätt.

.


Picknick

Nu sitter jag och Rebecca uppe på ett berg och har picknick. Vi ska fota sol nergången så vi sitter och väntat på att den ska gå ner.

.


Lördag 11/8

Godmorgon!

Nu sitter jag och Rebecca i våra sängar och ska snart äta frukost. Igår kom mina kusiner och min farfar hit till Gulholmen, lite oväntat. Farfar åkte hem igår men kusinerna är kvar.
Igår på kvällen gick vi ut och fotade lite.

.


Nu sitter jag i sängen och har precis borstat tänderna. Jag tror att jag och Rebecca snart ska gå ut och fiska. Hoppas att vi får napp!
Igår fiskade vi lite men slutade ganska snabbt eftersom mitt drag fastnade i botten och vi hade inga extra drag med oss. Jag och Rebecca spelade även mini golf mitt i natten, nej men vid elva så vi såg inte så mycket. När vi kom in i stugan spelade vi lite kort och så och sedan vid 1 gick vi och la oss.

.


Tankar om Gymnasiet

 
Jag har inte skrivit så mycket här på bloggen om vilket gymnasie jag ska gå och hur jag tänker kring det.
Jag kan ju börja berätta att jag ska gå på kitas natur skola på linjen natur inriktning natur. Det blev ganska mycket natur i den meningen ;)
Jag har valt Kitas därför att det är ett gymnasie för idrottare. Dagana är kortare då jag börjar 8 och slutar inte senare än halv två. Först kunde jag inte förstå hur Kitas skulle vara bättre för jag tänkte att det måste ju vara mycket mera plugg hemma då när jag har så korta dagar, och det ville jag inte ha. Men det är inte mer plugg än någon annan skola utan skillnaden är att man har väldigt korta raster och lunchen är efter skolan.
Därför passar detta gymnasiet mig väldigt bra hoppas jag. 
 
Ibland tycker jag att det ska bli jätte kul att börja gymnasiet, att få träffa nya vänner, gå i skolan i stan och börja på en skola som jag har valt helt själv. När jag tycker så här kan jag knappt vänta på att börja men de flesta dagarna våndas jag över att börja. Jag känner inte någon och linjen jag har valt är en utav de tyngsta linjerna, med mycket plugg. Jag kommer inte heller ihåg vart skolan ligger eller vilken dörr jag skulle gå in i, men jag få hoppas att jag hittar rätt.
Jag har faktiskt nästan inga förväntningar på hur det ska bli utan jag tar det som det kommer. Det jag tycker är jobbigast det är att jag inte känner någon. Tänk om jag inte får några kompisar eller om alla i klassen är konstiga.
Fast jag tror att allt löser sig det har gått bra hittills så jag ska nog klara av gymnasiet med.
 
 

Semester

Hej hej!

Nu är jag på Gulholmen på semester. Jag är här med mamma, pappa och min kompis Rebecca. Vi kommer hem på söndag igen men uppdatering kommer.

.


Födelsedags barn

 
Iadg fyller jag år :D Känns lite konstigt att bli 16 det känns som om jag har varit det hela året, haha. Nej men helt plötsligt var det 8 augusti utan att jag han med det liksom. Annars brukar jag tänka på det långt innan och skriva önskelistan långt i för väg, men i år skrev jag den bara två dagar innan. Och igår hade jag helt glömt bort att jag fyller år idag.
Jaja idag fyller jag iaf år och det är kul.
 
Bjuder på bilden

Tränig på friskis

Idga har jag ridigt Tussan. Till en början gick det väl så där, tyckte skritten blev riktigt bra i mellan åt men traven blev sådär. I slutet travede vi på stora mitt volten och då kom hon ner i en fin låg form i båda varven så är nöjd med rid passet idag.
När jag kom hem var jag och en kompis med på efs informations möte om språkresor. Tycket inte att jag fick ut så jätte mycket av det men detvar någ ändå bra att vara med.
Efter det var jag och två kompisar nere och tränade på friskis, roligt!
Nu ska jag ut och gå med en kompis.
Vi hörs!


Beställda bilder

Här om dagen beställde jag lite bilder, både små och stora. Tänkte visa er vilka stora bilder jag beställde, de små orkar jag inte visa, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag 6/9

Igår när jag skulle blogga kunde jag inte komma in på blogg.se där av ingen uppdatering.
Jag och några kompisra var på bio igår och sog Lol. Den var bra och tycker att ni borde kolla på den.
Idag kommer min kompis hem till mig. Vi kanske ska spela minigolf men får se hur det blir med det.


Grattis

Idag fyller min kompis Rebecca 16 år. Vi har känt varandra sedan vi var 1,5 år och hon är en nära vän till mig.
Dt känns lite konstigt att börja gymnasiet för det är första gången vi inte ska gå i samma klas längre. Ända sedan dagis har vi gått i samma klass och hålt ihop. Men vi kommer fortsätta att träffas hoppas jag och vi ses ju i stallet!
Grattis Rebecca!
 

Ingen tid över

Jag har verkligen ingen tid över på dagarna då jag har tid för bloggen.
Igår var vi på Ikea. Vi fick inte köpt allt vi behövde men en spegel och en rullgardin blev det iaf. När jag kom hem var det bara att göra sig iordning och sedan åka till Johanna och Linnea för en super mysig kväll.
Idag ska jag till min kompis men det är inte senare på dagen så jag tänkte gå ut och springa lite först.
Jag tror jag behöver gå ut och fota lite snart så jag har lite nya bilde till bloggen, det känns som om jag lägger upp samma bilder hela tiden.
 

Fullt upp på dagarna

 
 Igår fixade jag lite hemma, hämtade ut Justin Bieber biljetterna och sedan åkte jag till en kompis för att sova över. Idag åkte vi in till kungälv och kollade lite på pressenter och så, sedan åkte jag till tussan men eftersom det bilxtrade blev det ingen ridning då det bara finns en padock. Nu på kvällen har vi passet en kompis hund och det har gått fin fint.
Imorgon på morgenen ska vi till Ikea och kolla lite på möbler till mitt rum. På kvällen ska jag till Johanna och Linnea eftersom dom har fyllt år.
 
 
 
 
 

RSS 2.0